Υπόθεση Lamanif: Στην αντεπίθεση η 30χρονη – Κατέθεσε δύο μηνύσεις

Υπόθεση Lamanif: Στην αντεπίθεση η 30χρονη – Κατέθεσε δύο μηνύσεις

Την δικιά της κίνηση πραγματοποίησε σήμερα η 30χρονη που φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του ράπερ Lamanif.

Πιο συγκεκριμένα η φερόμενη ως κατηγορούμενη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς, όπου και κατέθεσε δύο μηνύσεις.

Η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της- γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

«Του έστειλα το βίντεο γιατί ήταν φίλος μου – Δεν ήξερα ότι είχαν κόντρα»

Σε δηλώσεις της η 30χρονη, ανέφερε ότι έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση καθώς «δέχομαι πυρά από παντού». Επαναλαμβάνει επίσης ότι έστειλε το επίμαχο βίντεο σε ένα παιδικό της φίλο, χωρίς να γνωρίζει ότι θα το ανεβάσει: «Με τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεο είχαμε επικοινωνία γιατί μεγαλώσαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήξερα ότι είχαν κόντρα».

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εκβίασης του 24χρονου Lamanif, προσθέτοντας ότι «θα ήμουν πρόθυμη να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά από τη στιγμή που με κατηγορεί για εκβιασμό, ότι ανήκω σε κύκλωμα, ότι είμαι αφέντρα… απαιτώ εγώ συγγνώμη».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.