ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της μαφιόζικης δολοφονίας

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της μαφιόζικης δολοφονίας

  Η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών της νέας μαφιόζικης εκτέλεσης στην Πάτρα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Κώστα Φράγκου που έπεσε νεκρός από σφαίρες την Τετάρτη.

  Οι καταθέσεις των μαρτύρων, αλλά και το γεγονός ότι οι εκτελεστές δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έχουν βοηθήσει την αστυνομία να έχει πολύ καλή εικόνα για τον εντοπισμό των δραστών της νέας δολοφονίας.

  Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το patrastimes, το απόγευμα της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έρευνα του σπιτιού του δολοφονημένου την Τετάρτη, Κωνσταντίνου Φράγκου, και προσήγαγε τρία άτομα, τους γονείς του νεκρού και μια κοπέλα αγνώστων στοιχείων γεγονός που εντείνει τα σενάρια που θέλουν τις αρχές να υποψιάζονται αντίποινα πίσω από τη χθεσινή δολοφονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.