ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

44χρονη είχε σπίτι της πάνω από 41 κιλά ακατέργαστης κάναβης

44χρονη είχε σπίτι της πάνω από 41 κιλά ακατέργαστης κάναβης

  Μία 44χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς συνελήφθη το Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα για εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

  Σε οικία που διατηρούσε η συλληφθείσα στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 41 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σε 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες.

  Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 44χρονη αποθήκευε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην οικία της, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας.

  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν επιπλέον δύο Αποφάσεις και συγκεκριμένα: η από 26-01-2005 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία και η από 1-11-2010 Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με την οποία οδηγήθηκε χθες το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 23/4 ενώπιον του ανακριτή Αθηνών.

  Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.