ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο-σοκ: Φέρεται να δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Βίντεο-σοκ: Φέρεται να δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Βίντεο-σοκ, το οποίο δείχνει την ώρα του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τον δημοσιογράφο, Θάνο Κόκκαλη και όπως επισημαίνει μάλιστα ο ίδιος, το δημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη. Αυτό που παρατηρείται στο βίντεο είναι πως απουσίαζε από το σημείο ο τροχονόμος, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο του Pronews TV διώχνει με θράσος αυτόπτη μάρτυρα.

Θυμίζουμε ότι οπτικοακουστικό υλικό από το τροχαίο δυστύχημα βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει και θα αποσαφηνίσει με τη βοήθεια των βίντεο, τις συνθήκες υπό τις οποίες το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., αρμόδιο για την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Δείτε το βίντεο του Ρronews TV με την συμπεριφορά του τροχονόμου απέναντι σε αυτόπτη μάρτυρα:

Δείτε το βίντεο που δείχνει το τροχαίο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.