ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρεις Bουλγάρες προσπάθησαν να αρπάξουν τα πορτοφόλια αστυνομικών

Τρεις Bουλγάρες προσπάθησαν να αρπάξουν τα πορτοφόλια αστυνομικών

Τα πορτοφόλια γυναικών αστυνομικών, που βρίσκονταν σε ειδική υπηρεσία για να τις παγιδεύσουν, προσπάθησαν να αρπάξουν τρεις γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 42, 33 και 25 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, επ’ αυτοφώρω, μέσα σε κατάστημα στη Γλυφάδα. 

Από την έρευνα, που διενεργήθηκε από το ΤΑ Γλυφάδας, εξακριβώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαπές, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπράξει 28 κλοπές πορτοφολιών από πελάτες καταστημάτων και συγκεκριμένα: 18 στην περιοχή του Αμαρουσίου, 6 στην περιοχή της Ακρόπολης και 4 στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη και η 42χρονη είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα και στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.