ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bρέθηκε ο δολοφόνος του 38χρονου στην Πάτρα

Bρέθηκε ο δολοφόνος του 38χρονου στην Πάτρα

Στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στην Πάτρα, έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Κώστα Φράγκου, το οποίο φέρεται να αναγνώρισαν πολλοί και εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από την Αχαΐα, ενώ η αστυνομία αναμένεται να βγάλει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Στο μεταξύ σε σχέση με το διπλό φονικό της Σαχτούρη, η αστυνομία αναζητά γνωστό ποινικό από την Πάτρα, ο οποίος είχε κάνει «θητεία» στη Ρόδο και συμμετείχε σε σωρεία αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος πυγμάχος που αργότερα ασχολήθηκε με ληστείες και πυροβολισμούς, μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, σκότωσαν εν ψυχρώ τους Κώστα Φράγκο και Βασίλη Σινούρη.

Οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν μία προς μία τις φωτογραφίες που έχουν στο αρχείο τους με τον συγκεκριμένο νεαρό και προσπαθούν να τις συγκρίνουν με το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό του φόνου. Θα προσπαθήσουν να κάνουν αντιπαραβολή του σωματότυπου του εκτελεστή με τις φωτογραφίες του αρχείου τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.