ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλβανοπακιστανική συμμορία απήγαγε αλλοδαπούς

Αλβανοπακιστανική συμμορία απήγαγε αλλοδαπούς

Ότι θέλουν κάνουν οι αλλοδαποί («νόμιμοι» ή παράνομοι δεν παίζει πλέον καμία σημασία) στην εντός εισαγωγικών «χώρα», με την έννοια του κυρίαρχου κράτους.

Δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα, παραβιάζουν τα σύνορα και εισβάλλουν χωρίς καμία επίπτωση, απαιτούν τη συμμόρφωση του δύσμοιρων και «υπνωτισμένων» Ελλήνων στα δικά τους μέτρα και σταθμά έχοντας ως αρωγό τους τόσο ξένα κέντρα επιρροής (τύπου Σόρος) όσο φυσικά και τα κόμματα της “αγιοποιημένης” ελληνικής αριστεράς.

Ακόμη ένα τέτοιο παράδειγμα η συμμορία που είχαν συστήσει αλβανοί και πακιστανοί «οικονομικοί μετανάστες» οι οποίοι συνεργάζονταν στις απαγωγές άλλων αλλοδαπών τους οποίους παρέσυραν στη Λιβαδειά με το πρόσχημα ότι θα τους έβρισκαν εργασία. Ο Πακιστανός που εντόπιζε τα θύματα εντοπίστηκε μετά την απελευθέρωση ενός νεαρού ομοεθνούς του, από την οικογένεια του οποίου η σπείρα είχε εισπράξει λύτρα.

Ο 22χρονος μετανάστης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής δεμένος χειροπόδαρα και εμφανώς καταπονημένος κάπου στη Λιβαδειά, όπου τον εγκατέλειψαν οι απαγωγείς του όταν ενημερώθηκαν από τους συνεργούς τους στην πατρίδα τους ότι είχαν εισπράξει τα λύτρα. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως, εντοπίστηκε ένας 43χρονος Πακιστανός που αναγνωρίστηκε από τον συμπατριώτη του ως αυτόν που τον παρέσυρε στην περιοχή από την Αθήνα όπου κατοικεί με την υπόσχεση ότι θα του βρει δουλειά. Όταν έφτασε, την περασμένη Παρασκευή, ένας άλλος πακιστανός και δυο αλβανοί τον απείλησαν με μαχαίρι και τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τον πήγαν στην αποθήκη ενός αγροκτήματος με ελαιόδεντρα όπου τον χτύπησαν, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και με το κινητό του έστειλαν απειλητικό μήνυμα στον πατέρα του ζητώντας 6.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Ο 43χρονος πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς που του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση, απλή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Ο πακιστανός αντί να απελαθεί άμεσα προφανώς θα εκτίσει κάποιο χρόνο εντός φυλακών για να απελευθερωθεί στη συνέχεια και να συνεχίσει να ζει το «μύθο» του στην Ελλάδα. Το ίδιο θα συμβεί και με τους δύο αλβανούς εάν και εφόσον συλληφθούν.  

Ένα ακόμη ενδιαφέρον ερώτημα είναι πόσες ελληνικές οικογένειες έχουν σήμερα να διαθέσουν 6.000 ευρώ όπως η οικογένεια του απαχθέντος, σε μια εποχή που οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται στην εξαθλίωση και στην αυτοκτονία;

Το ότι κάποιοι καλοθελητές δεν χρέωσαν την  απαγωγή  στην Χρυσή Αυγή είναι καθαρά θέμα τύχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.