ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γείτονες πετούσαν γλάστρες στους κλέφτες που ξάφρισαν κατάστημα στον Βύρωνα (βίντεο)

Γείτονες πετούσαν γλάστρες στους κλέφτες που ξάφρισαν κατάστημα στον Βύρωνα (βίντεο)

Καρέ καρέ κατέγραψαν τις στιγμές της διάρρηξης ενός κοσμηματοπωλείου οι κάτοικοι στη γειτονιά του Βύρωνα.

Κάτοικοι από τα γειτονικά σπίτια του κοσμητοπωλείου που μπήκε στο στόχαστρο ποντικών, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και μόλις ότι οι κλέφτες έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο τους να διαρρήξουν το κατάστημα, κάλεσαν την άμεση δράση.

Τα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος, ενώ όπως θα δείτε στο δεύτερο απόσπασμα, οι γείτονες πετούν γλάστρες στο αυτοκίνητο των ληστών προκειμένου να τους σταματήσουν. Τελικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν.

«Που πας ρε …Καραμήτροοοο

Μπούκαραν με βαριοπούλες στο κοσμηματοπωλείο στου Βύρωνα, το ξάφρισαν αλλά οι ένοικοι από τις πολυκατοικίες τους πετούσαν γλάστρες και τούβλα για να τους σταματήσουν. Έφυγαν τρέχοντας αλλά τελικά τους τσίμπησαν στο δρόμο προς την παραλία τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βραχιολάκια και εισαγγελέα. Μακάρι να μπουν και λίγο μέσα. Έχουν ρημάξει τον κοσμάκη» γράφει στον λογαριασμό του ο δημοσιογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.