ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βέροια: Πέταξαν ένα Καλάσνικοφ στα σκουπίδια

Βέροια: Πέταξαν ένα Καλάσνικοφ στα σκουπίδια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Βέροιας που πήγαν να αδειάσουν το περιεχόμενο ενός κάδου στο απορριμματοφόρο, όταν είδαν μέσα ένα… όπλο! Αμέσως σταμάτησαν την αποκομιδή και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας που έφτασαν αμέσως στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το όπλο ήταν ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» και το πήραν μαζί τους για να γίνει ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων και βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Παράνομο οπλισμό βρήκαν οι αστυνομικοί των τμημάτων Βλαχιώτη και Σκάλας Λακωνίας στην κατοικία ενός 49χρονου άνδρα σε χωριό του δήμου Ευρώτα και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. 

Ο 49χρονος κατείχε χωρίς άδεια ένα κυνηγετικό όπλο, αλλά και ένα στιλέτο μήκους 23 εκατοστών και τέσσερις σπάθες μήκους 30 ως 88 εκατοστών που αποτελούν κειμήλια από την Επανάσταση του 1821.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.