ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 83χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 83χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Ο 83χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του απολογήθηκε σήμερα και στην συνέχεια οδηγήθηκε στην φυλακή, όπως αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 17 ετών, σήμερα, εγγονή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του, με τα οποία δεν διατηρεί καλές σχέσεις, τον στοχοποίησαν πείθοντας την ανήλικη να κάνει τις καταγγελίες σε βάρος του.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ωστόσο, δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Το κουβάρι της υπόθεσης, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κορίτσι αποκάλυψε στην μητέρα της τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του παππού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μητέρα και κόρη απευθύνθηκαν στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ. Οι μαρτυρίες τους αλλά και η κατάθεση του θείου του κοριτσιού οδήγησαν στην δικαιοσύνη τον 83χρονο αντιμέτωπο με βαρύτατα αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.