ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: 38χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος πέντε παιδιών

Χανιά: 38χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος πέντε παιδιών

Ένας άνδρας από τα Χανιά κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 5 ανήλικων παιδιών σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.

Η δίκη του διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστηρίου Ρεθύμνου και όπως μεταδίδει το haniotika-nea.gr, αναμένεται να συνεχιστεί την Δευτέρα με την πρόταση του εισαγγελέα, τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης αλλά και την απόφαση.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των μαρτύρων από το δικαστήριο.

Το κατηγορητήριο

Με βάση το κατηγορητήριο ο 38χρονος σήμερα Χανιώτης, που διέμενε σε χωριό του δήμου Πλατανιά, προφασιζόμενος ότι θα προσφέρει βοήθεια στο μάθημα των Αγγλικών, φέρεται να είχε οδηγήσει στο σπίτι του πέντε ανήλικους, όπου αντί για αγγλικά, φέρεται να είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ οι συνήγοροι του κάνουν λόγο για «χειραγωγημένες μαρτυρίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση αυτή που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Χανίων, είδε το φως της δημοσιότητας τον Απρίλιο του 2020.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.