ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξάρθρωση σπείρας με δραστηριότητα στον Ωρωπό

Εξάρθρωση σπείρας με δραστηριότητα στον Ωρωπό

Η σύλληψη ενός 37χρονου Αλβανού δραπέτη από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς Χανίων, αποδείχθηκε η αρχή του τέλους αποδείχθηκε για τη δράση μιας τετραμελούς σπείρας που είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών στον Ωρωπό.

Συνολικά η σπείρα είχε διαρρήξει 39 σπίτια, όλα στον Ωρωπό.

Τη σύλληψη του 37χρονου είχε ακολουθήσει η σύλληψη ενός 37χρονου, επίσης Αλβανού στην περιοχή Νέα Παλάτια Ωρωπού ενώ οι τελευταίες δύο συλλήψεις έγιναν την Τρίτη στο Γαλάτσι (ένας 32χρονος) και στα Πατήσια (ένας 27χρονος).

Η σπείρα, μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, διέπραξε άλλες δύο διαρρήξεις στο Μήλεσι Αττικής και το Μαρκόπουλο στις 14 και 19 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.