ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Καραϊβάζ: Πως εκτέλεσαν τον γνωστό δημοσιογράφο (βίντεο)

Γ.Καραϊβάζ: Πως εκτέλεσαν τον γνωστό δημοσιογράφο (βίντεο)

Αποκλεισμένο μέχρι και τώρα παραμένει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο.

​Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο και κάνουν έρευνες για να φτάσουν στους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αρκετούς κάλυκες ενώ γερανός της Αστυνομίας πήρε και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου, το οποίο, επίσης, είχε γαζωθεί με σφαίρες.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν 9άρι πιστόλι και κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν άκουσε τίποτα γιατί οι επαγγελματίες δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν σιγαστήρα.

Τώρα, οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης, τα οποία θα δείξουν αν το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Το σχέδιο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται ότι είχε οργανωθεί από μέρες, καθώς οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις και την καθημερινότητά του. Ο δημοσιογράφος δεν είχε ποτέ αιτηθεί αστυνομικής προστασίας, αφού δεν είχε αισθανθεί απειλούμενος.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

​Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.