ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξαφάνιση 19χρονης – Κορωπί: Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η Google

Εξαφάνιση 19χρονης – Κορωπί: Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η Google

Η Google, έριξε «φως» το σκοτάδι της υπόθεσης εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί, καθώς τα ηλεκτρονικά στίγματα που κάποιος φρόντισε να διαγράψει, δίνουν νέα τροπή.

Στην πολυσέλιδη έκθεσή της, η Google αναφέρει ότι τα στίγματα του κινητού της και όλο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο.

Όπως ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος, η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα.

«Φαίνεται πως το άτομο που τα διέγραψε γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της.

Θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κ. Γεωργίου τόνισε ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.