ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Εντοπίστηκε και δεύτερο συνεργείο με κλεμμένα δίκυκλα

Πάτρα: Εντοπίστηκε και δεύτερο συνεργείο με κλεμμένα δίκυκλα

Ακόμη ένα αυτοσχέδιο συνεργείο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το πρώτο που χρησιμοποιούσε ο Έλληνας, ο οποίος είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές δικύκλων στην Πάτρα.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν άλλες τρεις μοτοσικλέτες και δεκάδες άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, τρεις από τις μηχανές είναι κλεμμένες και η μια έχει παραποιημένο αριθμό πλαισίου, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη ένα κλεμμένο ποδήλατο, 14 κράνη μοτοσικλετιστή, πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, πλήθος τμημάτων κρατικών σφραγίδων πινακίδων κυκλοφορίας, πλαστικά τμήματα μοτοσικλετών, μια μπαγκαζιέρια και πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία και αντικλείδια μοτοσικλετών, καθώς και ρούχα που εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκαν σε κλοπές.

Σε βάρος του δράστη, που θησαύριζε επί μια ολόκληρη δεκαετία πουλώντας τρακαρισμένες μοτοσικλέτες που αγόραζε από μάντρες και τις έκανε… καινούργιες τοποθετώντας τους ανταλλακτικά και εξαρτήματα από άλλες τις οποίες έκλεβε, σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Υπενθυμίζεται ότι όταν εντοπίστηκε το πρώτο συνεργείο, το απόγευμα της Τετάρτης, εξιχνιάστηκαν 73 κλοπές δικύκλων και διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε κλέψει ακόμη έξι ποδήλατα, είχε διαρρήξει ένα όχημα και είχε κλέψει μια κάμερα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στον χώρο είχαν βρεθεί πέντε μοτοσικλέτες και πλήθος εξαρτήματα, τέσσερα σπρέι πιπεριού, ένας ασύρματος συγχρονισμένος στη συχνότητα της Άμεσης Δράσης, μια κάμερα, 40 κροτίδες και μετρητά ύψους 8.670 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.