Οδοντίατρος πάλεψε με επίδοξο ληστή με σφυρί και φαλτσέτα και τον συνέλαβε!

Οδοντίατρος πάλεψε με επίδοξο ληστή με σφυρί και φαλτσέτα και τον συνέλαβε!

Τον άνθρωπο που γνώριζε εδώ και δέκα χρόνια και παρείχε δωρεάν ιατρική φροντίδα στον ίδιο και τη μητέρα του προσπάθησε να ληστέψει με ένα… σφυρί και μια φαλτσέτα ένας 55χρονος στο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής!

Όμως, ο 44χρονος οδοντίατρος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κατάφερε να τον εξουδετερώσει!

Ο δράστης, που φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, φόρεσε μια χειρουργική μάσκα, πέρασε στο κεφάλι του μια μαύρη σακούλα και έστησε ενέδρα στον γιατρό την στιγμή που έβγαινε από το οδοντιατρείο του. Προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει με την απειλή της φαλτσέτας για να αρπάξει την τσάντα του η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, αλλά ο 44χρονος έτρεξε στο ασανσέρ και πρόλαβε να κλείσει την εσωτερική πόρτα.

Ο επίδοξος ληστής την άνοιξε και οι δυο άνδρες πάλεψαν πέφτοντας ακόμη κι από τις σκάλες, ο γιατρός άρπαξε το σφυρί και χτύπησε τον δράστη που τον χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές και, τελικά, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με την βοήθεια ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που άκουσε τη φασαρία. Όταν του έβγαλαν τη μάσκα, ο οδοντίατρος έμεινε έκπληκτος, καθώς αναγνώρισε έναν πελάτη που πήγαινε στο ιατρείο του εδώ και δέκα χρόνια, όπως και η μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα του έκανε θεραπεία χωρίς να παίρνει αμοιβή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατέσχεσαν την φαλτσέτα και το σφυρί και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.