ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στη Γαύδο: Νεκρή η φοιτήτρια μετά την πτώση σε γκρεμό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο

Τραγωδία στη Γαύδο: Νεκρή η φοιτήτρια μετά την πτώση σε γκρεμό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο

Η άτυχη 25χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο όπου σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα της έμενε να περάσει μόλις ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το περίεργο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ήταν πως η 25χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί. Για την ανάσυρση της σορού της από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και πολύ προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ “Σαμαριά” μεταφέρθηκε στην Χώρα Σφακίων και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο μεταξύ, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο για να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Χανίων με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.