ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Περισσότερες από 100 κλήσεις για τα βίντεο με τους εκτελεστές του Γ.Καραϊβάζ

Περισσότερες από 100 κλήσεις για τα βίντεο με τους εκτελεστές του Γ.Καραϊβάζ

Πάρα πολλές είναι οι κλήσεις πολιτών στις Αρχές, μετά την δημοσιοποίηση των βίντεο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγα λεπτά μετά το φονικό.

Οι εικόνες στις οποίες φαίνονται οι δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους να πλησιάζουν το σπίτι του αστυνομικού συντάκτη, είχε σαν αποτέλεσμα κινητοποιηθούν πολλοί πολίτες και μεταφέρουν πληροφορίες προς τις διωκτικές αρχές, με κάποιες από αυτές να ελέγχονται για το εάν μπορούν να αξιοποιηθούν.

Άτομα τα οποία βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έγινε η δολοφονία, αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας και κινούνταν πεζή ή με τα αυτοκίνητα τους, ανέφεραν στους αστυνομικού ότι είδαν μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν άτομα με τους σωματότυπους και το ρουχισμό των δραστών.

Ωστόσο από όλες παραπάνω τις μαρτυρίες εξετάζονται οι πιο σημαντικές, δηλαδή αυτές που ταιριάζουν με την ώρα του εγκλήματος αλλά και με την απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Πρώτη φορά με σκούτερ

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου σε δολοφονική ενέδρα χρησιμοποιείται από τους δράστες ένα μικρού κυβισμού δίκυκλο, ένα σκουτεράκι. Και παρότι σε περίπτωση καταδίωξης δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τις μηχανές της ΕΛ. ΑΣ, ωστόσο όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί το συγκεκριμένο μηχανάκι μπορεί να ελιχθεί εύκολα μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας και να περάσει απαρατήρητο. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί το πιο δημοφιλές δίκυκλο μικρό κυβισμού με τις περισσότερες πωλήσεις, όποτε κυκλοφορεί ευρέως στους δρόμους της Αθήνας.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους δράστες να έχουν χρησιμοποιήσει και άλλο όχημα για τη διαφυγή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να… ξεφορτώθηκαν το σκουτεράκι σε κάποιο χώρο και στη συνέχεια να επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα, έτσι ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.