ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Σφαίρα «καρφώθηκε» σε γήπεδο τένις εν ώρα αγώνα (φώτο)

Χανιά: Σφαίρα «καρφώθηκε» σε γήπεδο τένις εν ώρα αγώνα (φώτο)

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο τένις που βρίσκεται στην περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων, όταν μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο τερέν κατά τη διάρκεια αγώνα δύο ενηλίκων ερασιτεχνών.

Οι δύο αθλητές πλησίασαν για να δουν τι ακριβώς καρφώθηκε στην επιφάνεια του γηπέδου και κατάπληκτοι συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο για σφαίρα.

Σύμφωνα με το τοπικό flashnews, αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης των γηπέδων, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε επί τόπου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εμφανίζεται θορυβημένος από το συμβάν που θα μπορούσε να είχε καταλήξει αιματηρά και ανέφερε στο κρητικό μέσο κάποια σενάρια για το πώς κατέληξε εκεί η αδέσποτη σφαίρα.

Ήδη, η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της βαλλιστικής εξέτασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.