ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα ο πρόεδρος του δικαστηρίου για τη Siemens

Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα ο πρόεδρος του δικαστηρίου για τη Siemens

Ο εφέτης Ηλίας Γιαρένης, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου για τη Siemens φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του από το δικαστικό σώμα.

Η απόφαση του δικαστηρίου είχε εκδοθεί το Νοέμβριο του 2019, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε καθαρογραφεί.

Η εξέλιξη αυτή, καθώς είναι απρόσμενη, σηματοδοτεί τρεις δυνατότητες

  • να του ζητηθεί να καθαρογράψει την απόφαση μέχρι να αποχωρήσει από το σώμα.
  • να ανατεθεί το έργο της καθαρογραφής της απόφασης σε δικαστικό που συμμετείχε στη δίκη.
  • να ξαναγίνει η δίκη!

Ομολογουμένως το τελευταίο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως από νομικούς κύκλους δεν θεωρείται όμως απίθανο. Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση Γιαρένη από το δικαστικό σώμα, εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα, θα προκαλέσει συζητήσεις στη Δικαιοσύνη αλλά και στον αθλητισμό.

Σημειώνεται ότι ο Ηλ. Γιαρένης απασχόλησε και στη συνέχεια την δημοσιότητα καθώς ήταν ο δικαστής που προήδρευσε στο δικαστήριο (Επιτροπή Εφέσεων) για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ, και εξέδωσε απαλλακτική απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.