ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκροί εργάτες ΔΕΗ – Εύβοια: Ξεκίνησε σήμερα η πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του δυστυχήματος (φώτο)

Νεκροί εργάτες ΔΕΗ – Εύβοια: Ξεκίνησε σήμερα η πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του δυστυχήματος (φώτο)

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου η αυτοψία των ειδικών κλιμακίων, στο σημείο του δυστυχήματος αλλά και στο γερανοφόρο όχημα που την 1η του μήνα, τρεις εργαζόμενοι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν κατά την διάρκεια εργασιών, έπαθαν ηλεκτροπληξία και πέθαναν ακαριαία.

Άνθρωποι της επιθεώρησης εργασίας, τεχνικοί σύμβουλοι, μηχανικοί ηλεκτρολόγοι αλλά και ο ειδικός πραγματογνώμονας των τριών οικογενειών βρέθηκαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, που συνέβη όταν ηλεκτροφόρο καλώδιο κόπηκε και χτύπησε τους τρεις εργάτες με 24.000volt.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ειδικά κλιμάκια πραγματοποίησαν τεχνικούς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από τις εταιρίες που συνεργάστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ και κατά πόσο οι τέσσερις εργάτες είχαν την δυνατότητα αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κλιμάκια έλεγξαν και το γερανοφόρο όχημα για να διαπιστώσουν πώς πέρασε το ρεύμα μέσα από το μεγάλο φορτηγό και σκότωσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο έδαφος.

Οι οικογένειες των θυμάτων έχουν ορίσει δικό τους τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να έχουν μια ιδιωτική επιστημονική άποψη γύρω από το θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

Σημειώνεται πως από το τραγικό δυστύχημα στο χωριό Γυμνό της Ερέτριας νεκροί βρέθηκαν o 43χρονος Γιάννης Καρλατήρας, ο 55χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 45χρονος Άλεξ Μπρούκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.