Τροχαίο στη Γαύδο – 40χρονος οδηγός: «Λύθηκε το χειρόφρενο & κυλήσαμε 80 μέτρα»

Τροχαίο στη Γαύδο – 40χρονος οδηγός: «Λύθηκε το χειρόφρενο & κυλήσαμε 80 μέτρα»

Ο φίλος και οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε η άτυχη Κορίνα, Γ.Γασπαράκης, περιέγραψε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται το πώς έγινε η τραγωδία στη Γαύδο, που στοίχιζε τη ζωή στη νεαρή.

«Δεν έχω λόγια, φαντάζομαι μόνο τους γονείς της πώς θα είναι», είπε αναφερόμενος στην άτυχη φίλη του.

«Ρεμβάζαμε, είχε ωραία βραδιά, είχαμε φάει τα σουβλάκια μας, λύθηκε το χειρόφρενο, κυλήσαμε 80 μέτρα», είπε περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε η τραγωδία στη Γαύδο.

Όπως είπε, όταν τελικά σταμάτησε το αυτοκίνητο, σημειώνοντας το πόσο ατελείωτη ήταν η στιγμή, «άκουγα κάτι σαν τα τρέχει» και τότε ήταν που αποφάσισε να βγάλει από το όχημα την κοπέλα.

«Βογκούσε, πονούσε το πόδι της, της έβαλα μια κουβέρτα που ήταν στο αμάξι, βρήκα και το κινητό μου, ήταν 5 και κάτι.

Εκεί δεν έπιανε ούτε το 112, τίποτα, και πήγα να πάω πάνω για να πιάσω σήμα», συνέχισε, εξηγώντας πως ανέβηκε ξυπόλητος και με σπασμένα πλευρά για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια.

Η Κορίνα όμως, είπε «είχε τις αισθήσεις της, μου μιλούσε».

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της», είπε, συμπληρώνοντας πως αφού εκείνος ανέβηκε στο δρόμο, ένας φίλος τους κατέβηκε για να της κρατά παρέα.

«Μέχρι τις 10:30-11:00 της μιλούσε», σημείωσε σχετικά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε το 166 στις 5:52. «Είπα ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή, έδωσα το στίγμα», είπε και αμέσως μετά κάλεσε τον γιατρό, που όπως λέει έφτασε στο σημείο σε 10-12 λεπτά. Όμως, σημείωσε «ο γιατρός είναι γιατρός όχι αναρριχητής», υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να κατέβει ο γιατρός στην 19χρονη.

«Στη μνήμη της Κορίνας, να μην ξανασυμβεί αυτό το πράγμα», είπε απευθύνοντας οργισμένη έκκληση για προμήθεια σύγχρονων ελικοπτέρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ντρέπομαι και τους γονείς της», κατέληξε αναφερόμενος στην κηδεία που γίνεται σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.