Έβρος: Παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στη νύχτα (βίντεο)

Έβρος: Παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στη νύχτα (βίντεο)

Ανενόχλητοι κυκλοφορούν μέσα στην νύχτα οι παράνομοι μετανάστες στον Έβρο.

Δυο παράνομοι μετανάστες (τουλάχιστον τόσοι εμφανίστηκαν) περπατούσαν χθες στον επαρχιακό δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων, λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση προς Ασβεστάδες και το χωριό της Κυανής.

Συνήθως ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στην περιοχή, αλλά ο προορισμός είναι ο ορεινός όγκος του Σουφλίου και από εκεί βγαίνουν στην Ροδόπη και παίρνουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από το evrosnews:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=9HkOjn3s4Nw&feature=emb_title&ab_channel=Evros-news.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=_lg85ycsPG0&feature=emb_title&ab_channel=Evros-news.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.