ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο διευθυντής δημοτικού που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο διευθυντής δημοτικού που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος συγγενικού του προσώπου αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας. Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 60χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη πριν λίγες μέρες κατόπιν εντάλματος του ανακριτή και ύστερα από έρευνα που προκάλεσε μήνυση της 28χρονης- σήμερα- καταγγέλλουσας. Ο χρόνος τέλεσης των αξιόποινων πράξεων υπερβαίνει την δεκαετία όταν η καταγγέλουσα ήταν ανήλικη. Στον υπολογιστή του δασκάλου βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο που βιντεοσκοπήθηκαν εκείνη την περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.