Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική στιγμή όπου διαδηλωτής τυλίγεται στις φλόγες από μολότοφ (φώτο-βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική στιγμή όπου διαδηλωτής τυλίγεται στις φλόγες από μολότοφ (φώτο-βίντεο)

«Πεδίο μάχης» θυμίζει η Θεσσαλονίκη καθώς σε εξέλιξη είναι εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών που ξέσπασαν μετά την πορεία χιλιάδων φοιτητών που διαμαρτύρονται για το νόμο στα ΑΕΙ..

Παράλληλα, ένας άνθρωπος τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από ρίψη μολότοφ.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή όταν ένας από τους διαδηλωτές τυλίγεται στις φλόγες, μετά από ρίψη μολότοφ.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ένας από τους αστυνομικούς έχει σπεύσει να γλιτώσει από τις φλόγες τον άτυχο διαδηλωτή.

Σύμφωνα με το GrTimes, ο διαδηλωτής έλαβε τις πρώτες βοήθειες από αστυνομικό των ΜΑΤ, ο οποίος παρότι καιγόταν κι ο ίδιος, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά με τη χρήση αντιπυρικής κουβέρτας.

Ο τραυματίας διαδηλωτής μεταφέρθηκε φρουρούμενος με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης ενώ και ο αστυνομικός που υπέστη έγκαυμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.