ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Φαρ Ουέστ» στη Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών (βίντεο)

«Φαρ Ουέστ» στη Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών (βίντεο)

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα όταν πλησίασαν μηχανή για έλεγχο στην διασταύρωση των οδών Αγίων Σαράντα και Θησέως. Έκαναν νόημα σε ένα όχημα όπου επέβαιναν δύο άτομα, για να τους κάνουν έλεγχο, όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς.

Οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Οι ειδικοί φρουροί καταδίωκαν τους δράστες από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας έβγαλε ένα όπλο το οποίο είχε μέσα σε σάκο και πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα ώστε να ανταποδώσουν τα πυρά, ωστόσο δεν το έκαναν καθώς ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο κινούνταν πολύ κοντά.

Τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα φορούσαν κράνη και κουκούλες τύπου “full face”. Στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις, με τους δράστες να αναζητούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.