ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λέσβος: Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ – Βγήκαν τα μαχαίρια

Λέσβος: Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ – Βγήκαν τα μαχαίρια

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό ληστείας που αναστάτωσε στην δομή διαμονής αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ της Λέσβου, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δυο αλλοδαπούς δράστες.

Το επεισόδιο συνέβη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, όταν οι δυο μετανάστες επιτέθηκαν σε έναν τρίτο, τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και άρπαξαν από τις τσέπες του μετρητά ύψους 645 ευρώ και το κινητό του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα, εντόπισαν μέσα στην δομή τον έναν αλλοδαπό, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενο για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων συνεργός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.