Υπόθεση Βαλυράκη: Επιστρατεύεται το σύστημα I2 στις έρευνες για την ψηφιακή επεξεργασία των δεδομένων

Υπόθεση Βαλυράκη: Επιστρατεύεται το σύστημα I2 στις έρευνες για την ψηφιακή επεξεργασία των δεδομένων

Το σούπερ σύστημα I2 (Ιntelligence 2) επιστρατεύει η ειδική ομάδα των αξιωματικών του Λιμενικού στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης Σήφη Βαλυράκη.

Η ομάδα των αξιωματικών που χειρίζεται την υπόθεση και μετά από την εντολή της Εισαγγελιας Χαλκίδας για συνεχόμενες άρσεις, έχει ήδη συγκεντρώσει έναν σημαντικό όγκο στοιχείων τα οποία με τη βοήθεια του εξελιγμένου λογισμικού θα επεξεργαστούν και μέσω του ειδικού αλγόριθμου θα αναζητηθούν οι συνδέσεις που υπάρχουν.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ενώ τις έρευνες στο κομμάτι που αφορά στην ψηφιακή επεξεργασία των δεδομένων και το Ι2 παρακολουθεί στενά ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και «μάστερ των ηλεκτρονικών», πρόεδρος του CSII κ. Μανώλης Σφακιανάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες που αξιολογούνται ως άκρως σοβαρές αναφέρουν ότι την ώρα που οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας πραγματοποιούσαν πριν δύο ημέρες έρευνες στην περιοχή, ένα μυστηριώδες μαύρο τζιπ παρακολουθούσε και κατέγραφε τις κινήσεις τους. Αυτό που μένει πλέον να διαπιστωθεί είναι ποιοι ήταν αυτοί που παρακολουθούσαν και για ποιο λόγο προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.