Κυψέλη – Επίθεση με καυστικό υγρό: «Εγώ το έκανα – Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος»

Κυψέλη – Επίθεση με καυστικό υγρό: «Εγώ το έκανα – Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος»

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη, υποστήριξε πως «δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος».

Την Τρίτη απολογείται ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της νεαρής εγκύου στην Κυψέλη, η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 25χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς, ωστόσο υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως η κοπέλα ήταν έγκυος.

«Εγώ το έκανα, ναι. Τα πράγματα όμως, δεν είναι όπως τα ξέρετε. Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος», υποστήριξε ο 25χρονος στους αστυνομικούς. Αναφορικά με το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε στην επίθεση ο ίδιος έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές, με την τελευταία να λέει πως πρόκειται για αμμωνία». Ακόμα ωστόσο δεν έχει διαπιστωθεί από τις Αρχές το είδος του υγρού.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη στα Τουρκοβούνια, όταν δράστης επιτέθηκε σε 25χρονη έγκυο με πανί, το οποίο είχε πάνω του καυστικό υγρό. Η κοπέλα δεν έχει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ωστόσο το πραγματικό μέγεθος της βλάβης θα φανεί σε βάθος διετίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 25χρονος με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια, όπως έγινε γνωστό, είχε κανονίσει να συναντηθούν με την 25χρονη για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.