ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΣΑΠ Ειρήνη: Συνελήφθη Αλβανός επιδειξίας που αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικους

ΗΣΑΠ Ειρήνη: Συνελήφθη Αλβανός επιδειξίας που αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικους

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 58χρονος Αλβανός επιδειξίας που το μεσημέρι του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 13:45, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε ανηλίκους σε σταθμό του ΗΣΑΠ.

Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία γονείς και διερχόμενοι, ο δράστης βρισκόταν στο προαύλιο του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Ξαφνικά, κατεβάζει το παντελόνι του και αρχίζει να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια πολιτών και ανήλικων παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Αμέσως οι γονείς ειδοποιούν την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο μεσήλικας επιδειξίας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Τμήμα Αμαρουσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.