ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιά σε σπίτι στη Ν.Ερυθραία: Διασωληνώθηκε η ηλικιωμένη – Από ξεχασμένο τσιγάρο ξεκίνησε η τραγωδία

Φωτιά σε σπίτι στη Ν.Ερυθραία: Διασωληνώθηκε η ηλικιωμένη – Από ξεχασμένο τσιγάρο ξεκίνησε η τραγωδία

Το βράδυ του Σαββάτου, και συγκεκριμένα γύρω στις 22:30, σημειώθηκε μια οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας όταν και ξέσπασε σε διώροφη μονοκατοικία επί της οδού Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος γιος της οικογένειας ο οποίος ήταν μανιώδης καπνιστής και είχε ψυχολογικά προβλήματα αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα στην σόμπα γκαζιού όπου ξεκίνησε η φωτιά και λαμπάδιασε το σπίτι.

Ο άτυχος πατέρας του 40χρoνου μιλώντας σε ιστοσελίδα, υπογράμμισε πως το βράδυ γύρω στις 10:30 άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο και έτρεξε ο ίδιος στο δωμάτιο του παιδιού του προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Ο ίδιος έντρομος αντίκρυσε τη φωτιά και αμέσως προσπάθησε να τραβήξει τον γιο του μέσα από τους καπνούς χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στη συνέχεια έτρεξε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος ο οποίος έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, σε τσακωμούς του με τους γονείς του, είχε πολλές φορές τονίσει ότι θα βάλει φωτιά να τα κάψει όλα.

Ο πατέρας του 40χρονου θύματος μιλώντας σε ιστοσελίδα είπε συγκεκριμένα ότι «Ο γιος μου είχε πάρει τα φάρμακα του καθώς έκανε θεραπεία για την ψυχιατρική του υγεία, τα φάρμακα αυτά φέρνουν υπνηλία και εκείνος ξεχάστηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα στην σόμπα.

​​​​​​​Προσπάθησα να τον σώσω αλλά δεν τα κατάφερα και βγήκα στο μπαλκόνι να καλώ σε βοήθεια. Ο γιος μου έφυγε και η γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα διασωληνωμένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, οι γονείς είχαν χάσει και την κόρη τους από καρκίνο σε ηλικία 25ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.