ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ψάχνουν 4 άτομα για την διοργάνωση του πάρτι στην Κυψέλη»! – Λίγη σοβαρότητα από την ΕΛΑΣ δεν θα έβλαπτε

«Ψάχνουν 4 άτομα για την διοργάνωση του πάρτι στην Κυψέλη»! – Λίγη σοβαρότητα από την ΕΛΑΣ δεν θα έβλαπτε

Διαβάζουμε στο φιλοκυβερνητικό EΘΝΟΣ: «Για οργανωμένα κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μιλούν οι αστυνομικοί που καλούνται τώρα να βρουν ποιοι είναι οι διοργανωτές.

Στα δύο κορονοπάρτι στην Κυψέλη που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 17 Απριλίου, αλλά και του Σαββάτου, 18 Απριλίου, υπήρχε δυνατή μουσική, υπήρχε dj (σ.σ. !!!) και γι’ αυτό οι Αρχές είναι βέβαιες ότι κάποιος διοργάνωσε το κάλεσμα για κορονοπάρτι στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους διοργανωτές αυτών των κορονοπάρτι. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερα άτομα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτά τα τέσσερα άτομα έχουν διοργανώσει τα συγκεκριμένα κορονοπάρτι».

Τα ίδια μετέδωσε και το εξίσου φιλοκυβερνητικό κανάλι OPEN, ιδίας ιδιοκτησίας.

Εμείς ρωτάμε: Κάποια σοβαρή δουλειά δεν έχουν να κάνουν εκεί στην ΕΛΑΣ; Τα έλυσαν όλα τα ζητήματα και τώρα ερευνούν ποιοι… διοργανώνουν πάρτι στις πλατείες;

Έπιασαν τους δολοφόνους του Καραϊβάζ; Εξάρθρωσαν το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών; Έπιασαν αυτούς που πυροβόλησαν τους συναδέλφους τους με AK-47 στην Βαρυμπόμπη; Έπιασαν τους Πακιστανούς που τους επιτέθηκαν στο κέντρο; Εξάρθρωσαν τις σπείρες που έχουν ρημάξει με κλοπές εκατοντάδες αυτοκίνητα; Έχουν καθαρίσει από την εγκληματικότητα τις περιοχές των αθίγγανων (ή δεν τολμούν να μπουν μέσα στα γκέτο;).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν τελειώσουν με αυτές τις «λεπτομέρειες», ας ψάξουν και τους διοργανωτές των πάρτι στις πλατείες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.