ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών; – «Aνοίγουν στόματα» μέσα στις φυλακές

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών; – «Aνοίγουν στόματα» μέσα στις φυλακές

Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έχει φέρει κινητοποίηση στην ελληνική Αστυνομία, με τις έρευνες να συνεχίζονται μέρα νύχτα.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι εκτελεστές του προδίδει εμπειρία, ενώ οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς φαίνεται «ανοίγουν στόματα» μέσα από τις φυλακές.

Υποθέσεις από το παρελθόν με κοινό τρόπο δράσης έχουν βγει από τα συρτάρια και ερευνώνται ξανά και ξανά. Πρώην γνώριμοι των αρχών έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα στις φυλακές και εκτός.

«Δε φοβόταν τίποτα και κανέναν»

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ η δουλειά του τελείωνε μόλις περνούσε την πόρτα του σπιτιού του. Δεν μιλούσε ποτέ στους δικούς του για τις υποθέσεις και τα ρεπορτάζ που αναλάμβανε και έφτανε μέχρι τέλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επεσήμαναν οι συγγενείς του μιλώντας στο STAR, ο άτυχος δημοσιογράφος δε αποκάλυπτε ποτέ τίποτα στα συγγενικά του πρόσωπα, κάτι που ανησυχούσε ιδιαίτερα τους αγαπημένους του ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.