ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θάνατος Σ.Βαλυράκη: Ετοιμάζεται να εμπλακεί στην υπόθεση και το Ανθρωποκτονιών

Θάνατος Σ.Βαλυράκη: Ετοιμάζεται να εμπλακεί στην υπόθεση και το Ανθρωποκτονιών

Οι αστυνομικές Αρχές δίνουν μεγάλη “μάχη” για την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες φαίνεται περιπλέκεται και είναι πιθανό να περάσει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς φέρεται να κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή του.

Συγκεκριμένα, μετά από μαρτυρία, σε τηλεοπτική εκπομπή, άνδρα που είπε ότι ο θάνατος του πρώην υπουργού ήταν δολοφονία, ξεκίνησαν διαδικασίες για υπάρξει συνεργασία με το λιμενικό ώστε να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση νέων δεδομένων που ενδεχομένως προκύψουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο αυτόπτης μάρτυρας κλήθηκε από το λιμενικό για να καταθέσει αλλά αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι σχετικά με το συμβάν.

Να σημειωθεί πως η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών αφορά τμήμα της υπόθεσης και δεν εξ ολοκλήρου σε αυτό ο φάκελος της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως η οικογένεια Βαλυράκη κάνει λόγο για «τοπική ομερτά» που θα πρέπει να εξεταστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, για προσπάθεια κουκουλώματος έκανε λόγο και ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού σχολιάζοντας τη δήλωση του μάρτυρα, που αναφέρθηκε σε «δολοφονική επίθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.