ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μυλοπόταμος: Eντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή φυτεία εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης

Μυλοπόταμος: Eντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή φυτεία εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης

Φυτεία εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ενώ συνελήφθησαν, τρεις Έλληνες για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, και εκριζώθηκαν 748 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 70 εκατοστών, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης στη συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και πολυήμερη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου. Ακολούθησε έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή των τριών ανδρών που συνελήφθησαν ενώ ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 638 φυτώρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.