Φονικό στη Κοζάνη: Ομολόγησε ο δράστης – Είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα

Φονικό στη Κοζάνη: Ομολόγησε ο δράστης – Είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θρίλερ στην Κοζάνη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας του 53χρονου, σε διαμέρισμα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με τον δράστη.

Την ίδια ώρα, ο 51χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι. Μαζί με τον άντρα κρατείται και μια γυναίκα σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η γυναίκα, η οποία κρατείται μαζί με τον 51χρονο άντρα και βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, φαίνεται να ομολόγησε ότι το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών, ο 51χρονος χτύπησε με μαχαίρι στον θώρακα τον 53χρονο από τον Κρόκο Κοζάνης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ η συγκεκριμένη δεν είχε καμία συμμετοχή απλά βρέθηκε στο επίμαχο σημείο, σε λάθος χρόνο και χώρο.

Το ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία του 53χρονου και όπως αρχικά υποστήριξαν, είδαν το θύμα να σωριάζεται στο πάτωμα και είπαν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο. Ο ιατροδικαστής όμως, ο οποίος εξέτασε το θύμα διαπίστωσε ότι ο 53χρονος είχε ένα τραύμα από μαχαίρι κάτω από το θώρακα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στο διαμέρισμα, και βρήκαν το μαχαίρι. Δράστης είναι ο άντρας του ζευγαριού ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ η γυναίκα συνελλήφθη και οδηγήθηκε με την κατηγορία της συνέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές και για αυτό συγκεντρώθηκαν στο διαμέρισμα για να συζητήσουν, όμως τα αίματα άναψαν και τα πράγματα οδηγήθηκαν στα άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.