ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Γιούτα: Εντοπίστηκε αγνοούμενη από το 2020 – Τρεφόταν με βρύα και γρασίδι

Γιούτα: Εντοπίστηκε αγνοούμενη από το 2020 – Τρεφόταν με βρύα και γρασίδι

Μετά από σχεδόν 6 μήνες εντοπίστηκε μία γυναίκα να ζει σε μια σκηνή σε ένα δάσος στη Γιούτα.

Την βρήκαν χάρη στην ατυχή πτώση ενός drone κοντά στην σκηνή της.

Η 47χρονη, που δεν ταυτοποιήθηκε δημόσια, ανακαλύφθηκε την Κυριακή σε μια απομακρυσμένη κατασκήνωση του Εθνικού Δρυμού Uinta-Wasatch-Cache, ανέφερε σε δήλωσή του το Γραφείο Σερίφης της Κομητείας της Γιούτα.

«Αυτή η γυναίκα είχε χάσει σημαντικό βάρος και ήταν αδύναμη, αλλά προφανώς ήταν επίσης επινοητική», ανέφερε η δήλωση.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα επέλεξε εθελοντικά να μετακομίσει στο Diamond Fork Canyon – και είχε επιβιώσει με μια μικρή ποσότητα φαγητού που έφερε μαζί της, καθώς και γρασίδι και βρύα. Είχε επίσης πρόσβαση σε νερό από ένα κοντινό ποτάμι.

Η τοπική αστυνομία άρχισε αρχικά να ψάχνει τη γυναίκα τον Νοέμβριο του 2020, αφού οι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Δασών των ΗΠΑ βρήκαν το αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο στο κάμπινγκ.

Οι ντετέκτιβ συγκέντρωσαν πληροφορίες «που υποδηλώνουν ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να παλεύει με προκλήσεις ψυχικής υγείας», ανέφερε το τμήμα.

Στη συνέχεια, την Κυριακή, αξιωματικοί επέστρεψαν στην περιοχή Diamond Fork με ένα drone για να προσπαθήσουν να καταλάβουν αν η γυναίκα ήταν ακόμα εκεί γύρω.

Ενώ έψαχναν για το κατεστραμμένο drone, συνάντησαν μια σκηνή που φαινόταν εγκαταλελειμμένη – έως ότου «άνοιξε το φερμουάρ της σκηνής και εκεί βρισκόταν η γυναίκα», είπε το τμήμα.

«Πιστεύουμε τώρα ότι εν γνώσει της επέλεξε να παραμείνει στην περιοχή τους μήνες από τον Νοέμβριο του 2020».

Η ερημίτισσα μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο για αξιολόγηση της ψυχικής υγείας, αλλά δήλωσαν ότι είναι πιθανό να επιλέξει να επιστρέψει στο δάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ότι ενώ πολλοί άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να μην ζήσουν στις συνθήκες και τις συνθήκες που έκανε αυτή η γυναίκα, δεν έκανε τίποτα παράνομο», ανέφερε το υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.