ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: «Έστριψε σε ένα στενό και κλείδωσε το αυτοκίνητο» λέει η 20χρονη

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: «Έστριψε σε ένα στενό και κλείδωσε το αυτοκίνητο» λέει η 20χρονη

Την περιπέτεια που έζησε η 20χρονη κοπέλα που πήρε ταξί από τα Εξάρχεια με προορισμό τα Πατήσια περιγράφει η ίδια.

«Σήμερα στις 12:00 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχειων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ».

«Μου επιτέθηκε προσπαθώντας να με βιάσει»

Η νεαρή κοπέλα όπως καταγγέλλει ο οδηγός ταξί την οδήγησε σε ένα στενό δρομάκι και κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος και της επιτέθηκε με σκοπό όπως λέει να τη βιάσει: «Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει».

Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Όπως περιγράφει η ίδια μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς τη στιγμή εκείνη περνούσε, από το σημείο που είχε σταθμεύσει επίδοξος βιαστής το ταξί, μια παρέα ανθρώπων: «Εγώ φώναζα και τον παρακαλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

Η περιγραφή του ταξιτζή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή κοπέλα παρά το σοκ που έχει υποστεί κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του και γράφει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η περιγραφή του είναι η εξής: Όχι πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, αέρα κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα ηλικία γύρω στα 40+ Δεν κατάφερα να πάρω αλλά στοιχεία όπως τις πινακίδες , προσοχή στην πιάτσα των Εξαρχειων ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.