ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου – Για την υπόθεση του γηροκομείου Χανίων

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου – Για την υπόθεση του γηροκομείου Χανίων

Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου στην λεωφόρο Κηφισίας πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα μέλη του Ρουβίκωνα.

Αφορμή στάθηκαν οι δεκάδες καταγγελίες για το γηροκομείο στα Χάνια που έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς και για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο δικηγόρος, ως συνήγορος υπεράσπισης της κλειστής δομής.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν ζημιές στο γραφείο, ενώ έφτασαν στο σημείο να πιαστούν ακόμα και στα χέρια με τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος όπως δηλώνει μετά από αυτή την εξέλιξη δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Μπούκαραν μέλη του Ρουβίκωνα χθες το απόγευμα στο γραφείο μου. Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα και το όλο σκηνικό κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Μας έβγαλαν και λογύδριο πως και καλά υπερασπίζομαι το μεγάλο κεφάλαιο και τους διεφθαρμένους καπιταλιστές. Σπάσανε τα τηλεφωνικά κέντρα, ενώ έκαναν και αρκετές ζημιές στο γραφείο. Ήρθαμε και στα χέρια, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκα σοβαρά. Ήταν οκτώ άνδρες και δυο γυναίκες. Πετάξανε όλες τις δικογραφίες, ξεκολλούσαν υπολογιστές από το δίκτυο, έκαναν διάφορα. Εκείνη την ώρα στο γραφείο ήμουν εγώ και τρεις συνεργάτες μου. Οι γυναίκες του γραφείου φοβήθηκαν έβαλαν τα κλάματα. Τι να πω διάβασα και την ανακοίνωση τους. Τώρα μετά από αυτό δεν υποχωρώ με τίποτα από την υπόθεση. Δεν καταλαβαίνω πως παρεμβαίνουν σε μια υπόθεση που είναι σε εξέλιξη. Τι συμφέροντα εξυπηρετούν».

Στην ιστοσελίδα τους τα μέλη του Ρουβίκωνα έχουν αναρτήσει κείμενο για την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με την εκταφή της σορού μιας γυναίκας που απεβίωσε πρόσφατα, με σκοπό να εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της. Υπάρχουν δύο αυτόπτες που μαρτυρούν ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, αιμορράγησε και αντί να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, της έβαλαν γάζες και την επόμενη ημέρα πέθανε. Αυτές τις ημέρες η έρευνα θα παραδοθεί στον εισαγγελέα του Αρείου πάγου για να αποδοθούν ευθύνες.

Ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, ο Νίκος Ρουσσόπουλος, γνωστός από την υποψηφιότητά του ως βουλευτής στα ψηφοδέλτια της χρυσής αυγής και την υπεράσπιση του φασίστα Λαγού στη δίκη της χρυσής αυγής, ανήκει στην αισχρή εκείνη κατηγορία των δικηγόρων που αναλαμβάνουν τις πιο βρώμικες, τις πιο ποταπές υποθέσεις με μόνο κίνητρο την παχυλή αμοιβή τους. Και εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη και έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Η παραποίηση και η συσκότιση της αλήθειας όμως, αποτελεί παράβαση καθήκοντος και δεν υπάρχει κανένα «επαγγελματικό» άλλοθι για το συνήγορο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.