Θεσσαλονίκη: Aρνείται τον βιασμό της ανήλικης κόρης του ο 47χρονος – Σοκάρουν τα μηνύματα που τις έστελνε

Θεσσαλονίκη: Aρνείται τον βιασμό της ανήλικης κόρης του ο 47χρονος – Σοκάρουν τα μηνύματα που τις έστελνε

Αρνείται την κατηγορία ο 47χρονος πατριός ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη, στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 12:00 οδηγήθηκε ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας για την απολογία του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 18χρονης σήμερα παθούσας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο πατριός της, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Επιπλέον, ανήμερα του Πάσχα, φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι, παρά τη σχετική καταγγελία της 18χρονης στην Αστυνομία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του.

Αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, τα μηνύματα που έστελνε στην θετή του κόρη και τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, τον…καίνε!

13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σε λατρεύω μωρό μου πολύ. Δεν λέω ψέματα. Σε θέλω παράφορα

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

-Τι κάνεις τώρα μωρό;
-Μη με λες έτσι
-Σε θέλω

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

-Τι κάνεις τώρα αγάπη μου;
-Μη με λες έτσι.
-Διώξε λίγο αυτό το ψυχολογικό από πάνω σου. Εγώ θα σε λέω όπως θέλω.

-Μ’ αγαπάς ναι ή όχι;
-Όχι είπαμε
-Θέλω να ξέρω. Ναι ή όχι;
-Όχι. Θα σε κάνω μπλοκ
-Σ’ αγαπώ γ… Τι να κάνω;
-Να μη με πρήζεις
-Σε θέλω τρελά. Σε λατρεύω Σε ποθώ

-Όλα καλά αγάπη μου;
-Μη με λες έτσι.
-Καλά αγάπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.