Μένιος Φουρθιώτης: Νέα έρευνα σε βάρος του – Για την εισβολή του στο υπουργείο Εργασίας

Μένιος Φουρθιώτης: Νέα έρευνα σε βάρος του – Για την εισβολή του στο υπουργείο Εργασίας

Νέα έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή, από το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από τις καταγγελίες που πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN υπάρχει ήδη κατάλογος μαρτύρων, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν βάσει των καταγγελιών του πρώην υπουργού.

Μάλιστα, ήδη από σήμερα Παρασκευή ξεκινά η κλήση μαρτύρων από τους αστυνομικούς, με τους κυρίως μάρτυρες να είναι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας, που είχαν έρθει σε επαφή με τον Μένιο Φουρθιώτη στις επισκέψεις του στο υπουργείο.

Η έρευνα αφορά σε περιστατικά που αφορούν τόσο τον υπουργό όσο και στελέχη του υπουργείου Εργασίας, που κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του παρουσιαστή.

Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Μπαρδάκης με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ελεγχθεί αν ο Μένιος Φουρθιώτης έχει τελέσει αδικήματα όπως απάτη ή απόπειρα απάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως σε καταγγελίες του ο κ. Βρούτσης είχε εμπλέξει τον παρουσιαστή σε υπόθεση είσπραξης δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.