ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 35χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης Ιωάννας, Απόστολο Λύτραη η 35χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας για την επίθεση με βιτριόλι πέρσι στην Καλλιθέα, μετά και από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απο την πρώτη στιγμή είχα πει ότι η πράξη θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι ως βαριά σκοπουμενη βλάβη, διότι απο όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.