Στα χέρια της αστυνομίας σεσημασμένος διαρρήκτης στο Χαλάνδρι

Στα χέρια της αστυνομίας σεσημασμένος διαρρήκτης στο Χαλάνδρι

Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού μέλους συμμορίας και κατηγορούμενου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Ο 27χρονος μαζί με τον συνεργό του, παραβίασαν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στο Χαλάνδρι και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και κλειδιά.

Αργότερα εντοπίστηκε στο Ζεφύρι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο και οδηγήθηκε αρχικά στο οικείο Τμήμα και στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της άνωθεν κλοπής.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε συστήσει συμμορία, μαζί με άλλο άτομο, που προέβαινε, από τις αρχές του 2021, σε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές Χαλανδρίου και Αμαρουσίου.

Όσον αφορά στη μεθοδολογία τους, κινούμενοι πρωινές και απογευματινές ώρες, στοχοποιούσαν διαμερίσματα πρώτου ορόφου, εισέρχονταν σε αυτά παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες και εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Ακόμη φρόντιζαν, αμέσως μετά το πέρας της εγκληματικής τους δράσης, να διοχετεύουν τα κλοπιμαία σε κλεπταποδόχους για να μη βρεθούν στη κατοχή τους. Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών, με την ίδια μεθοδολογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.