ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θλιβερό περιστατικό στην Κρήτη: Ηλικιωμένοι τράκαραν και παρέμειναν αιμόφυρτοι στο σημείο για δυο μέρες

Θλιβερό περιστατικό στην Κρήτη: Ηλικιωμένοι τράκαραν και παρέμειναν αιμόφυρτοι στο σημείο για δυο μέρες

Σοκάρουν λεπτομέρειες ενός ακόμη θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ψυχορραγεί για δύο μέρες μέχρι να εντοπιστεί, με την γυναίκα δυστυχώς να χάνει τη ζωή της.

Νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε αιμόφυρτο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Σητείας, στο δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο σύζυγος της να τραυματιστεί βαριά.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο Σητείας, υπέστη ανακοπή, ωστόσο ανατάχθηκε, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκαριστικό ωστόσο είναι το γεγονός, ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου για δύο ημέρες, προτού εντοπιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.