Γεροκομείο Χανιά: Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για την εκταφή της ηλικιωμένης

Γεροκομείο Χανιά: Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για την εκταφή της ηλικιωμένης

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το γηροκομείο στα Χανιά, καθώς περιμένουν ιατροδικαστικό πόρισμα μετά την εκταφή ηλικιωμένης που είχε διαταχθεί από τον εισαγγελέα μετά από καταγγελίες.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει εισχωρήσει σε πιο εξειδικευμένα πλαίσια ώστε το πόρισμα που θα εξαχθεί να είναι απολύτως έγκυρο, δεδομένου ότι πρόκειται για σορό μιας γυναίκας που πέθανε πριν από έναν σχεδόν χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστές εξετάζουν «ειδικές χρώσεις» της σορού της ηλικιωμένης γυναίκας και πιο συγκεκριμένα ανοσοϊστοχημικές χρώσεις που απαιτείται πολύς χρόνος για να βγει το πόρισμα, αλλά και που χρειάζεται να διερευνηθούν για να εξαχθεί πιο ακριβής γνωμάτευση.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, όσο πιο μεγάλο είναι το διάστημα ενταφιασμού, τόσο πιο λίγα ευρήματα αναδεικνύονται και τα συμπεράσματα είναι πιο δύσκολο να εξαχθούν.

Γενικά, οι τέσσερις ιατροδικαστές που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Οι τέσσερις ιατροδικαστές έχουν βγάλει κάποια συμπεράσματα στο πλαίσιο της μακροσκοπικής εξέτασης που έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν εξάγεται το τελικό πόρισμα, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα.

Είναι, ωστόσο, σαφές ότι το συγκεκριμένο πόρισμα θα καταδείξει πολλά σε ό,τι αφορά την υπόθεση-θρίλερ του οίκου ευγηρίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μέχρι στιγμής ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν έχουν δείξει ότι υπήρξε κάτι επιλήψιμο, όμως αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται η περαιτέρω ιατρoδικαστική εξέταση των «ειδικών χρώσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τονιστεί τέλος, ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έχει διαταχθεί από τον Εισαγγελέα κάποια νέα εκταφή τρόφιμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.