Τραγικό δυστύχημα στην Βέροια – 74χρονος έχασε την ζωή του πέφτοντας σε βόθρο

Τραγικό δυστύχημα στην Βέροια – 74χρονος έχασε την ζωή του πέφτοντας σε βόθρο

Ένας άνδρας 74 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε βόθρο, σε αγρόκτημα στην περιοχή του Λιανοβροχίου, έξω από τον Προμηθέα Βέροιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr ο άτυχος 74χρονος επιχείρησε να καθαρίσει τον βόθρο σε χωράφι με αγροικία ιδιοκτησίας του, ωστόσο φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για την ανάσυρση της σορού του 74χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό διεξάγει έρευνα η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.