ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στις λίστες αποφυλακισμένων ψάχνει η αστυνομία (βίντεο)

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στις λίστες αποφυλακισμένων ψάχνει η αστυνομία (βίντεο)

Οι αστυνομικοί αναζητούν μανιωδώς στις αποφυλακίσεις σκληρών ληστών – εισβολέων των τελευταίων μηνών, να βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στους δράστες του στυγνού εγκλήματος.

Οι δύο ειδικές ομάδες της Ασφάλειας που έχουν σχηματιστεί από τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών, έχουν καταλήξει σε δυο συμπεράσματα: Ότι οι δολοφόνοι έχουν πολλά χρόνια στην παρανομία, έχουν περάσει από τις φυλακές και έχουν αναβαθμίσει τη δράση τους σχεδιάζοντας και εκτελώντας υψηλού ρίσκου επιθέσεις, για να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και δεύτερον αν και είναι αδίστακτοι, είναι επιπόλαιοι και κάνουν λάθη όπως φάνηκε και από τη διάρκεια της παραμονής τους στην μονοκατοικία της οδού Παναγούλη αφήνοντας πίσω τους στοιχεία που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν το ειδεχθές έγκλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχηματιστεί μια «κόκκινη λίστα» περίπου 100 υπόπτων, οι οποίοι ερευνώνται ένας προς ένας για να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν σχέση με την φονική ληστεία.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 15 καταθέσεις και περίπου τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς ενώ μέσα από τις συζητήσεις με τον 32χρονο πιλότο, αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα τους λύσει τα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.