ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυκά Νερά: Δείτε βίντεο με την Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Δείτε βίντεο με την Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing (βίντεο)

Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η άτυχη 20χρονη μητέρα που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, αντιστάθηκε στους δολοφόνους της και για το λόγο αυτό την σκότωσαν.

Η Καρολάιν, όπως έχει γίνει γνωστό ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών και ήξερε από κινήσεις αυτοάμυνας.

Αυτό φαίνεται και από φωτογραφίες που η ίδια είχε ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media αλλά και από βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Μάλιστα σε ένα από αυτά η 20χρονη εμφανίζεται να κάνει προπόνηση kick boxing.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε χρήστης του Tik Tok στο οποίο αναφέρει ότι η Καρολάιν σίγουρα αντέδρασε βλέποντας τους ληστές και για το λόγο αυτό της έδεσαν τα χέρια και τη σκότωσαν.

Στο βίντεο των λίγων δευτερολέπτων βλέπουμε τα χτυπήματα που δίνει η Καρολάιν στον προπονητή της γεγονός που μαρτυρά ότι δεν ήταν κάποια αθλήτρια που μόλις είχε ξεκινήσει να μαθαίνει την πολεμική τέχνη, αλλά αρκετά έμπειρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.