Αύριο στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν – «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της

Αύριο στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν – «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης βρίσκεται η Αλόννησος, έπειτα από την είδηση πως η 20χρονη Καρολάιν βρήκε φρικτό θάνατο μέσα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ζούσε στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους.

Το νησί όπου μετακόμισαν οι γονείς της όταν βγήκαν στη σύνταξη και που μεγάλωσε η ίδια, η Αλόννησος, είναι σοκαρισμένη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 η κηδεία της άτυχης Καρολάιν θα γίνει αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου στις 15.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Η σορός της 20χρονης θα ταξιδέψει από Αθήνα στον Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Η μητέρα της 20χρονης Carol, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει τη σορό του παιδιού της, αφού συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα, για τυχόν ευρήματα και DNA που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι σιωπηλός και μόνος, χωρίς ούτε καν να μπορεί να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του παιδί, που τόσο περήφανους τους είχε κάνει ως γονιούς.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, είναι τόσο προστατευτικοί και τόσο θλιμμένοι, που τα λόγια τους είναι φτωχά και η θλίψη τους ανείπωτη. Όλοι θα είναι εκεί, στην κηδεία της αύριο για να της πουν το τελευταίο αντίο.

“Ραγίζει καρδιές” η μητέρα της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν, που έχασε τη ζωή της με φρικτό και βίαιο τρόπο από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγο και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η κα Σουζάν, που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Αλόννησο μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της, κατέρρευσε όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην κόρη της. Συντετριμμένη, η γυναίκα μίλησε με μία μόνο φράση για τον εφιάλτη που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω», είπε στο STAR με σπασμένη φωνή και καταρρακωμένη. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο σύζυγός της.

Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι για το φρικτό τέλος της νέας γυναίκας, που είχε όνειρα για τη ζωή και κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κορίτσι και μια πολύ καλή οικογένεια, τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη.

​​​​​​​«Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, ήσυχο, γλυκομίλητο, όπως και ο σύζυγός της. Οι γονείς του ήταν εκπαιδευτικοί εδώ και η Καρολάιν μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο», είπε ο κ. Π. Αγάλου, ιδιοκτήτης ταξί στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος πιλότος έκανε πολλά δρομολόγια με το ελικόπτερο στην Αλόννησο, το νησί που λάτρευε, αφού εκεί γνώρισε την Καρολάιν. Οι κάτοικοι βρίσκονται στο πλευρό του, όπως και δίπλα στην οικογένεια της 20χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.