ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε ποιος είναι ο Πακιστανός που συνελήφθη για απόπειρες βιασμού ανηλίκων κοριτσιών (φώτο)

Δείτε ποιος είναι ο Πακιστανός που συνελήφθη για απόπειρες βιασμού ανηλίκων κοριτσιών (φώτο)

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται ο Πακιστανός ο οποίος πραγματοποιούσε επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη με σκοπό να τις βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε καφετέρια στο Περιστέρι και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ για τον εντοπισμό και την σύλληψη του είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, στο σπίτι του εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε στις 27/4, ενώ ο 34χρονος αναγνωρίστηκε από τα κορίτσια. Πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τα κορίτσια για να ζητήσει πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν αυτός που στις 27 Απριλίου, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Για την αναζήτησή του, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για τη σύλληψή του. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.